Szombathelyi Erdészeti Zrt. Az állami erdők nyitva állnak a természetszeretők előtt
Hírek

2019. április 08. 14:45

Akcióban a térfigyelő kamerák!

Szerző: SZMJV Közterület-felügyelet | Forrás: Fotó: Ohr Tibor
A Szombathelyi Erdészeti Zrt. és a SZMJV Közterület-felügyelet között létrejött együttműködési megállapodás alapján Társaságunk térfigyelő kamerákat helyezett ki a Szombathelyi Parkerdőbe.
Akcióban a térfigyelő kamerák!

A térfigyelő kamerák élő felvételeit a közterület felügyelet munkatársai éjjel-nappal nyomonkövetik. Március hónapban az alábbi szabálysértések kerültek lencsevégre:

  • 2019. március 1. napján gépjárműből helyeztek ki egy zsák szemetet a konténerek mellé, a rendszám alapján, az üzembentartó ismeretében szabálysértési eljárást kezdeményeztünk.
  • 2019. március 3. napján egy hölgy gyalogosan helyezett el hulladékot a konténer mellé, hangszórón történő figyelmeztetés ellenére sem távolította el. Feljelentés megtételére nem kerülhetett sor, mivel az elkövető azonosítására szolgáló adat nem állt rendelkezésre.
  • 3 esetben hangszórón történő figyelmeztetést követően a kihelyezett hulladékot a gépjárműbe visszahelyezték, így intézkedés nem vált szükségessé.

 

Országos Erdészeti Egyesület Hazai Erdész Filmtár Hazai Vadász Filmtár Erdei szállás A Mi Erdőnk Erdő-Mező Online Magyar Természetjáró Szövetség
Készítette: KARMA Interactive