Szombathelyi Erdészeti Zrt. Az állami erdők nyitva állnak a természetszeretők előtt
Hírek

2020. október 02. 9:00

Gratulálunk!

Szerző: OEE - Országos Erdészeti Egyesület | Forrás: https://www.oee.hu/hirek/egyesuleti-hirek/matrafured-kituntetes-atadas
Elismerő Oklevelet kapott Horváth Gábor erdőmérnök, a Sárvári Erdészeti Igazgatóság tervezőmérnöke, az Országos Erdészeti Egyesület Szombathelyi Helyi Csoportjának tagja lelkiismeretes szakmai munkájáért és egyesületi szervező tevékenységéért.
Gratulálunk!

 

A jövőnk kulcsa erdészeink kezében van: minél több magasan képzett, innovatív és elkötelezett szakemberre lesz szükségünk, hiszen a klímaváltozás hatásai elleni küzdelemben kulcsfontosságú, hogy még tovább növeljük hazánk fával borított területeit - mondta az Agrárminiszter Mátrafüreden, ahol koronavírus járvány első hulláma miatt tavasszal elmaradt Erdők Világnapja alkalmából adományozott minisztériumi szakmai kitüntetések  mellett, az OEE ez évi egyesületi elismeréseit is átadták.

A 2020. évi Bedő-, Kaán-, Decrett-díjakat és az elismerő okleveleket Nagy István agrárminiszter, Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkár, és Kiss László az OEE elnöke adta át. Az ünnepséget az országos járványügyi helyzet előírásainak megfelelően tartották meg.

Elismerő Oklevelet kapott Horváth Gábor erdőmérnök, az Országos Erdészeti Egyesület Szombathelyi Helyi Csoportjának tagja, a Sárvári Erdészeti Igazgatóság  tervezőmérnöke, lelkiismeretes szakmai munkájáért és egyesületi szervező tevékenységéért. Gratulálunk munkatársunk Elismeréséhez!

 

Fotók

Országos Erdészeti Egyesület Hazai Erdész Filmtár Hazai Vadász Filmtár Erdei szállás A Mi Erdőnk Erdő-Mező Online Magyar Természetjáró Szövetség
Készítette: KARMA Interactive