Szombathelyi Erdészeti Zrt. Az állami erdők nyitva állnak a természetszeretők előtt
Hírek

2019. március 25. 8:49

Gratulálunk!!

Szobota Csaba, a Szombathelyi Erdészeti Zrt. informatikai csoportjának vezetője Pro Silva Hungariae Díjban részesült.
Gratulálunk!!

 

Szobota Csaba a Szombathelyi Állami Erdőgazdaság 1992. január 1-ei önállóvá válását követően 1997. július 1-től látja el az informatikai csoport vezetői feladatokat.

 

Nevéhez fűződik a Szombathelyi Erdészeti Zrt. és jogelődjei erdőgazdálkodási rendszerének 1993-ban történt újraindítása, 1996-ban a terepi lekérdező rendszer és a tárgyi eszköz nyilvántartás rendszer kialakítása, 1999-ben az anyag és termékforgalom rendszerének és 2006-ban a munkabér és a munkaügyi rendszerek létrehozása.

 

Szobota Csaba, 1959. december 23. napján, Kazincbarcikán erdész családba született. Általános iskolai tanulmányait Szendrőn, középiskolai tanulmányait a Miskolci Földes Ferenc Gimnázium matematika tagozatán végezte. 1979-ben sikeres felvételi vizsgát tett a soproni Erdészeti és Faipari Egyetem Erdőmérnöki karára, ahol jeles minősítéssel 1984-ben okleveles erdőmérnök képesítést kapott.

 

Még az év augusztus 1-ével műszaki gyakornokként helyezkedett el a szombathelyi székhelyű FAKOMBINÁT-nál, ahol 1991. december 31-ig a következő munkakörökben dolgozott: számítástechnikai rendszerszervező, fahasználati belső tervező

 

A Szombathelyi Állami Erdőgazdaság 1992. január 1-ei önállóvá válását követően 1997. július 1-től látja el az informatikai csoport vezetői feladatokat.

 

Feladatai közé tartozik a Társaság ügyviteli és erdőgazdálkodási szakmai folyamatok rendszerszervezése és programozása, rendszergazdai feladatok ellátása.

 

Nevéhez fűződik a Szombathelyi Erdészeti Zrt és jogelődjei erdőgazdálkodási rendszerének 1993-ban történt újraindítása, 1996-ban a terepi lekérdező rendszer és a tárgyi eszköz nyilvántartás rendszer kialakítása, 1999-ben az anyag és termékforgalom rendszerének és 2006-ban a munkabér és a munkaügyi rendszerek létrehozása.

 

Munkáját, szakszerűen, nagy teherbírással, lelkiismeretesen végzi. Munkavégzését munkatársai és a Társaság vezetése egyaránt elismeri.

1983. óta tagja Országos Erdészeti Egyesületnek.

 

Kiemelkedő emberi és szakmai tulajdonságai, valamint a Vas megyei állami erdőgazdálkodás kiegyensúlyozott és biztonságos gazdasági működtetésének informatikai támogatása érdekében végzett tevékenysége alapján javasolom Szobota Csaba Pro Silva Hungariae Díjjal történő kitüntetését.

 

További infromáció a rendezvényről: https://www.oee.hu/hirek/agazati-szakmai/erdok_vilagnapja_kituntetett_2019

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. minden dolgozója nevében szívből gratulálunk az elismeréshez!

Országos Erdészeti Egyesület Hazai Erdész Filmtár Hazai Vadász Filmtár Erdei szállás A Mi Erdőnk Erdő-Mező Online Magyar Természetjáró Szövetség
Készítette: KARMA Interactive