Szombathelyi Erdészeti Zrt. Az állami erdők nyitva állnak a természetszeretők előtt
Hírek

2019. május 14. 9:30

Ismét van Bedő Albert-díjas kitüntetettje a Vas megyei erdőgazdálkodásnak

Szerző: Horváth Gábor - egyesületi titkár
Az Országos Erdészeti Egyesület 2019. május 10-én tartotta küldöttgyűlését, amelyen a 2019. évi egyesületi kitüntetések odaítéléséről is döntöttek, szavazás útján.
Ismét van Bedő Albert-díjas kitüntetettje a Vas megyei erdőgazdálkodásnak

 

Bakó Csabát a Szombathelyi Erdészeti Zrt. vezérigazgató-helyettesét, az OEE Szombathelyi Helyi Csoportjának elnökét a Vas megyei állami erdőgazdálkodásban, az Országos Erdészeti Egyesület Helyi Csoportjában, valamint az Egyesület érdekében végzett több mint három évtizedes aktív, eredményes munkája és a természet-közeli erdőgazdálkodás bevezetése érdekében végzett tevékenysége alapján Bedő Albert Emlékérem adományozására érdemesnek ítélték a küldöttek.

1957. óta „Bedő Albert Emlékérem kitüntetésben részesülhetnek az Egyesületnek azon erdészeti végzettségű, élő, természetes személy tagjai, akik a névadó szellemiségéhez méltó munkásságot folytattak. Kiemelkedő és eredményes szakmai tevékenységük mellett jelentős szerepet vállaltak az Egyesület céljai megvalósítása érdekében" - olvasható az OEE honlapján.

 Legutóbb 2013-ban a tatai vándorgyűlésen jutalmaztak Bedő-díjjal Vas megyei erdészeti szakembert, Balogh Csaba Győző személyében.

A díj átadására az Országos Erdészeti Egyesület 150. vándorgyűlésén 2019. június 21-én Lengyel-Annafürdőn kerül sor.

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. munkatársai, valamint az Országos Erdészeti Egyesület Szombathelyi Helyi Csoportjának tagjai szívből gratulálnak a kitüntetettnek.

 

Országos Erdészeti Egyesület Hazai Erdész Filmtár Hazai Vadász Filmtár Erdei szállás A Mi Erdőnk Erdő-Mező Online Magyar Természetjáró Szövetség
Készítette: KARMA Interactive