Szombathelyi Erdészeti Zrt. Az állami erdők nyitva állnak a természetszeretők előtt
Hírek

2018. szeptember 13. 12:39

Tankönyveket adományoztunk a Csíkszeredai József Attila Általános Iskola alsósainak

Szerző: Varga Péter - közjóléti, természetvédelmi és pályázatkezelési csoportvezető, Bándy Fruzsina - természetvédelmi előadó | Forrás: Fotók: Várday Béla, Bándy Fruzsina
Az Agrárminisztérium jóváhagyásával a Szombathelyi Erdészeti Zrt. idén harmadik alkalommal juttatott el tankönyvadományt a Csíkszeredai József Attila Általános Iskola alsó tagozatosai részére.
Tankönyveket adományoztunk a Csíkszeredai József Attila Általános Iskola alsósainak

 

Társaságunk képviseletében Varga Péter közjóléti csoportvezető és Bándy Fruzsina természetvédelmi előadó utaztak el az iskola tanévnyitó ünnepségére, hogy személyesen adják át az adományt.

 

A tanévnyitó ünnepségen több, mint ezer fő vett részt (diákok, szülők, tanárok), ennek ellenére nagyon családias hangulatban telt, ahol bemutatkoztak a kis előkészítősök is első iskolai napjuk alkalmából.

A tanévnyitó után, a tanári kar köszöntője során adtuk át ünnepélyes keretek a magyar nyelvtan, irodalom, matematika és környezetismeret tankönyveket.

Társaságunk a nyár folyamán immáron ötödik alkalommal látta vendégül az iskola néhány tanulóját és kísérőiket a Stájer-házi Erdészeti Erdei Iskolában. Az együtt töltök napok után a búcsú nagyon nehéz volt idén is, így nagyszerű érzés volt újra látni a gyermekeket és tanáraikat egyaránt.

 

Az ünnepség végeztével megtekintettük Csíkszereda belvárosát, illetve kirándultunk is egyet a Csíki-havasok gyönyörű tájain.

Ezúton is köszönjük Ferenc Salamon Alpárnak, az iskola igazgatójának a vendéglátást, illetve Várday Délia és Kovács István tanítóknak, hogy kalauzoltak minket Csíkszeredában és környékén. Gyönyörű két napot tölthettünk együtt.

 

Országos Erdészeti Egyesület Hazai Erdész Filmtár Hazai Vadász Filmtár Erdei szállás A Mi Erdőnk Erdő-Mező Online Magyar Természetjáró Szövetség
Készítette: KARMA Interactive