Szombathelyi Erdészeti Zrt. Az állami erdők nyitva állnak a természetszeretők előtt
Hírek

2017. július 05. 8:04

Vas megyei kitüntetettek a 148. Kaszói Erdészeti Vándorgyűlésen

Szerző: Horváth Gábor - egyesületi titkár, Fotó: Markó András
Az Országos Erdészeti Egyesület 148. Vándorgyűlését 2017. június 23-24. között a Somogy megyei Kaszón rendezték, amelyen a Szombathelyi Helyi Csoport 39 fővel képviseltette magát a Szombathelyi Erdészeti Zrt. támogatásával.
Vas megyei kitüntetettek a 148. Kaszói Erdészeti Vándorgyűlésen

Pénteken Ünnepi Közgyűléssel kezdődött a rendezvény, amelynek keretében kihirdették az idei év egyesületi díjazottjait. Idén a Szombathelyi Helyi Csoport két tagját is jutalmazták.
Biró Ferenc, a Szombathelyi Erdészeti Zrt. gazdasági igazgatója Kaán Károly Emlékéremben részesült. Közel 41 éves, aktív szakmai pályafutásának végéhez közeledve, kiemelkedő emberi és szakmai tulajdonságai, valamint a Vas megyei állami erdőgazdálkodás kiegyensúlyozott és biztonságos gazdasági hátterének megteremtésében végzett kimagasló munkája alapján.


Hámori Sándor, a Sárvári Erdészeti Igazgatóság kerületvezető erdésze, a Szombathelyi Helyi Csoportja rendezvényeinek sikeres lebonyolítása érdekében kifejtett áldozatos tevékenységéért, Elismerő Oklevél kitüntetést vehetett át.


A közgyűlésen hirdették ki az idei Országos Erdészverseny eredményét is. A Szombathelyi Erdészeti Zrt. kerületvezető erdésze, Király László a választékolás versenyszámot megnyerve összesítésben a hetedik helyen végzett.


Az Ünnepi Közgyűlés után egy rögtönzött ünnepség keretében Bugán József, a Szombathelyi Erdészeti Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a kitüntetetteket. Biró Ferenc munkásságát Bakó Csaba erdőgazdálkodási igazgató, a Helyi Csoport elnöke méltatta, majd átadták a Társaság ajándékát.
Végül az este a baráti találkozóval zárult.

Szombaton mind a tíz terepi programon képviseltették magukat a Helyi Csoport tagjai. Végül a Vándorgyűlés egy ebéddel fejeződött be, amelynek keretében átvette az Egyesület vándorzászlaját Spiegel Endre, a jövő évi szervező DALERD Zrt. vezérigazgatója.

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. és az OEE Szombathelyi Helyi Csoportja e helyütt is szívből gratulál a kitüntetetteknek!

 

Országos Erdészeti Egyesület Hazai Erdész Filmtár Hazai Vadász Filmtár Erdei szállás A Mi Erdőnk Erdő-Mező Online Magyar Természetjáró Szövetség
Készítette: KARMA Interactive