Online jegyrendelés Online tűzifa rendelés
Szombathelyi Erdészeti Zrt. Az állami erdők nyitva állnak a természetszeretők előtt
Vadászházak

Csipkereki vadászház

Cím: GPS lat: 47.106389 GPS lng: 16.951944 | Vadászterület: KÁLD-SZAJK vadászterület Szobák száma: 5Férőhelyek száma: 12
A vadászház a nevével ellentétben nem Csipkerek faluban, hanem Szemenye község közelében található, a 8-as főút 131,6 km-nél az úttól mintegy 200 m-es távolságra helyezkedik el.
Csipkereki vadászház

A Csipkereki Vadászház a Káldi Farkas-erdő déli részén található, a 8-as főút Hosszúpereszteg-Szemenye települések közötti szakaszán.

A vadászházban 3 db kétágyas és 2 db háromágyas zuhanyozós hálószobában tudjuk elhelyezni az erdei környezetben pihenni vágyókat. Az épületben 20-25 fő részére tanácskozóhelyiség is található. Igény esetén étkezési lehetőséget is tudunk biztosítani. A ház telefonnal, tv-készülékkel és központi fűtéssel ellátott, mellette zárt parkoló található.

Tavasszal az országos hírű Jeli Arborétum megtekintését ajánlhatjuk, amely a vadászháztól csak 7 km-re található. Nyáron a közeli Szajki-tavak nyújtanak fürdési lehetőséget.

Hangulatos kirándulás tehető a környező Farkas-erdőben, továbbá Sárvár (vár, múzeum, termálfürdő), Borgáta (termálfürdő) és Mesteri (termálfürdő) is elérhető közelségben helyezkedik el. A Csipkereki vadászházat azon cégek és magánszemélyek részére ajánljuk, akik a városi zajoktól elvonultan, évszaktól, vadászszezontól független időpontban, csendes környezetben szeretnének pihenni, vagy megtartani csoportos rendezvényeiket.

A Csipkereki Vadászház a Káldi Farkas-erdő déli részén található, a 8-as főút Hosszúpereszteg-Szemenye települések közötti szakaszán. 5 szobában, összesen 12 fő kiránduló, túrázó szállhat meg. Vendégeinket házias ételekkel és családias kiszolgálással várjuk a vadászházunkban.

Szoba szolgáltatások, felszereltség:
TV minden szobában, saját fürdőszoba
WiFi, ingyenes parkoló
Térkép

Országos Erdészeti Egyesület Hazai Erdész Filmtár Hazai Vadász Filmtár Erdei szállás A Mi Erdőnk Erdő-Mező Online Magyar Természetjáró Szövetség
Készítette: KARMA Interactive