Online jegyrendelés Online tűzifa rendelés
Szombathelyi Erdészeti Zrt. Az állami erdők nyitva állnak a természetszeretők előtt
Vadászházak

Káld-Hidegkúti Vadászház és Konferenciaterem

Cím: GPS lat: 47.161944 GPS lng: 16.981944 | Vadászterület: KÁLD-SZAJK vadászterület Szobák száma: 7Férőhelyek száma: 17
Legegyszerűbben a 84. sz. főút 56-os km-étől délnyugati irányba haladó - mintegy 6 km hosszúságú aszfaltozott erdészeti úton közelíthető meg.
Káld-Hidegkúti Vadászház és Konferenciaterem

A Farkas-erdő szívében elhelyezkedő Káld-Hidegkúti Vadászházi komplexumba, az új vadászház és egy konferenciaépület tartozik.

A vadászház 2000-ben készült el, hat zuhanyzós és/vagy fürdőkádas kétágyas szobával, valamint egy ugyancsak kétszemélyes lakosztállyal, magas színvonalú étkeztetést nyújtó konyhával várja a kedves vendégeket. Étkezője, kártyaszobája és galériája segíti a vendégek ismerkedését, közös időtöltését. Központi fűtéssel ellátott, helyben szauna szolgáltatás vehető igénybe. A vadászház műholdas adások vételére is alkalmas tv-vel és telefonnal ellátott, zárt parkoló tartozik hozzá. Teraszáról a piramistölgyekkel szegélyezett út mentén hosszan elnyúló tisztás látványában gyönyörködhet az itt megszálló.

A konferenciaépületben egy 80 személy befogadására alkalmas nagyterem, illetve egy kisebb tanácskozóhelyiség található. Ezeket főleg oktatási, továbbképzési célokra ajánljuk magánszemélyeknek, cégeknek, szervezeteknek, egyesületeknek, csoportoknak (étkeztetési lehetőséggel).

NTAK regisztrációs szám: PA 19002413

Szálláshely típusa: panzió

 

A több mint ötezer hektáros Farkas-erdő közepén épült létesítménytől több irányban tehet kellemes sétákat az itt pihenő kedves vendég. Sárvártól 16 km a távolság, itt a vár és a múzeum megtekintését, a termálfürdő igénybevételét ajánlhatjuk. Hasonló a ház távolsága a mesteri, illetve borgátai termálfürdőtől is. A Ság-hegy, mint a bazaltbányászattal feltárt, kihűlt vulkán tarthat érdeklődésre számot. 

 

Szoba szolgáltatások, felszereltség:
TV minden szobában, minden szobához saját fürdőszoba
WiFi, ingyenes parkoló, tűzrakóhely
Térkép

Országos Erdészeti Egyesület Hazai Erdész Filmtár Hazai Vadász Filmtár Erdei szállás A Mi Erdőnk Erdő-Mező Online Magyar Természetjáró Szövetség
Készítette: KARMA Interactive