Online jegyrendelés Online tűzifa rendelés
Szombathelyi Erdészeti Zrt. Az állami erdők nyitva állnak a természetszeretők előtt
Környezeti nevelés

Védd az erdőt, vidd haza a szemeted

Védd az erdőt, vidd haza a szemeted


Védd az erdőt, VIDD HAZA A SZEMETED! Közjóléti kampány

A Szombathelyi Erdészeti Zrt., mint a Vas megyei állami tulajdonú erdőterületek legnagyobb részének kezelője célul tűzte ki, hogy megszüntesse a hulladék lerakását az erdőkben. Ezt szemléletmódosítással; egy környezeti nevelési kampány keretében kívánja elérni, melynek jelmondata: "Védd az erdőt, vidd haza a szemeted!".

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. a kezelésében lévő erdőterületeken a korábban kihelyezett és a látogatók által megszokott hulladékgyűjtőket megszüntette és a leglátogatottabb közjóléti létesítményeihez MOLOK felszín alatti szelektív hulladékgyűjtőedényeket helyezett el!

Mit szeretnénk elérni?

Kérjük a természetszeretőket, hogy környezetünk tisztántartása és megóvása érdekében, a környezetért felelős, a környezettudatos magatartás és gondolkodás szellemében, a természetben eltöltött aktív pihenése végeztével, a keletkezett hulladék elszállításáról szíveskedjen gondoskodni.
A már üres csomagolóanyagok összehajtva, összelapítva nem jelentenek jelentős tömeget a hátizsákban, táskában, így az erdei kirándulás során keletkezett hulladék könnyen szállítható.
Célunk, hogy a kirándulás során keletkezett hulladékot vigyék haza, vagy a MOLOK rendszerű szelektív hulladékgyűjtőkben helyezzék el.

Védjük közösen az erdei életközösséget!

Védjük közösen az erdei életközösséget, és benne a közjóléti berendezéseket mindannyiunk és a jövő generációi érdekében. Köszönjük!

Kellemes kikapcsolódást és felüdülést kíván az erdőterület kezelője, a Szombathelyi Erdészeti Zrt.

 

További információ: http://veddazerdot.hu/

Országos Erdészeti Egyesület Hazai Erdész Filmtár Hazai Vadász Filmtár Erdei szállás A Mi Erdőnk Erdő-Mező Online Magyar Természetjáró Szövetség
Készítette: KARMA Interactive